Esküvői házikók

Mi ez?

Legtöbbünk életébe eljön a nagy nap: házasodni készülünk.

A házasságot rengeteg szervezés, egyeztetés és munka előzi meg. És talán felmerül a kérdés: mi legyen a menyasszonytánccal?

  • Ha te azok közé tartozol, akik szakítani szeretnének a hagyományokkal,
  • ha nem akarod az “eladó a menyasszony” táncot a saját esküvődön,
  • ha nem szeretnéd a csúnya piros lábost látni az esküvődön, illetve a hangját hallani,
  • viszont örülnél a pénznek, és a jókívánságoknak, akkor az esküvői házikó éppen neked való!

Megoldást jelenthetnek ezek a pénzgyűjtő házikók (másnéven nászajándék gyűjtő doboz), ahová a rokonok, ismerősök bedobhatják a Nektek szánt összeget.

Külföldön nincs hagyománya a menyecsketáncnak, helyette ezeket a “Money Card Box”-okat kiteszik egy szépen feldíszített asztalra és a vendégek ebbe helyezik az ifjú párnak szánt pénzt, vagy kártyákat.

Azon kívül, hogy nászajándékba is adhatod, szép dekorációja lehet a lakodalomnak.


Eddig készült házikók


Árak

Tájékoztató jellegű árakat találsz az egyes házikók alatt. Egyéb házak egyedi árak alapján. Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák. Személyes átvétel is megoldható.


Tedd egyedivé az esküvődet!

„A kis házikót nagyon jó ötletnek találtuk az esküvőnkre, mivelhogy nem akartuk egyik hagyományos pénzgyűjtési formát sem (tál, kosár, doboz, stb.). Mi valami egyedire vágytunk! Nagy sikert aratott az esküvőn – az ajándékgyűjtő asztalunk fő dísze volt – így mindenki megcsodálhatta és sok dicséretet kaptunk. Azóta már a kis lakásunkat díszíti, és annyira jó, mert bármikor ránézünk, eszünkbe jutnak a házasságkötésünk boldog pillanatai. A házikó kivitelezése a kérésünk szerint és időben történt.” (Kinga)

„Nagyon szép lett, pont az elképzeléseimnek megfelelő. És esküvő után nem a garázsban fog porosodni, hanem babaházként fog funkcionálni!”
(Diána)